In deze toolkit vind je de materialen (in verschillende formaten) die je kan gebruiken om het Steunpunt Coronazorgen onder de aandacht te brengen. De banners, afbeelding en tekst kan je bijvoorbeeld plaatsen op de website, in nieuwsbrieven, op social mediakanalen en in andere communicatiemiddelen. De banners, afbeelding en teksten zijn vrij te gebruiken.

Steunpunt Coronazorgen

 Teksten over het Steunpunt Coronazorgen

  • Op het Steunpunt Coronazorgen vind je hulp en informatie over hoe je met je gevoelens en zorgen om kan gaan in de coronacrisis. Ook staan er per onderwerp verwijzingen naar andere organisaties.
     
  • Maak je je zorgen over of door de coronacrisis? Kijk op het Steunpunt Coronazorgen voor advies.
     
  • Al ruim anderhalf jaar hebben we te maken met de gevolgen van de coronacrisis. Ook mentaal eist deze crisis zijn tol; zeker nu deze zo lang aanhoudt. Voor iedereen in Nederland die vragen heeft of zich zorgen maakt over zichzelf of een ander is er nu het Steunpunt Coronazorgen www.steunpuntcoronazorgen.nl.

    Mensen vinden hier actuele relevante informatie en tips over hoe ze met hun zorgen om kunnen gaan en er zijn doorverwijzingen naar hulp. De informatie op het Steunpunt Coronazorgen wordt regelmatig aangevuld.
  • Het Steunpunt Coronazorgen is opgezet door ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum en het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Banners (verschillende formaten)